Pomazánka z celeru a jablek
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 977 KJ
- tuky
- 19 g
- bílkovina
- 13 g
- sacharidy
- 9 g
- cukry
- 6 g
- vláknina
- 2 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 301 mg
- fosfor
- 93 mg
- vápník
- 83 mg
- cholesterol
- 48 mg
- sodík
- 42 mg
- hořčík
- 27 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 200 g celeru
- 3 jablíčka
- 1 pomeranč
- 150 g majonézy
- 250 g tvrdého sýra
- 100 ml zakysané smetany
- 3 vajíčka
- Sůl
- Pepř
- Trochu petrželky
Postup:
- Do mísy si na jemno nastrouháme očištěný celer, okrájená jablíčka, sýr a vajíčka.
- Zalijeme pomerančovou šťávou, majonézou, zakysanou smetanou a důkladně promícháme.
- Dochutíme solí, pepřem a nasekanou pažitkou.
- Pomazánku mažeme na chleba, veku, nebo jednohubky.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vepřová játra na roštu
Kuřecí prsa s pepřovou omáčkou a pečenými bramborami
Kuřecí medailonky s omáčkou z hořčice a medu
Glazované cibulky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.