Fazolový perkelt se slaninou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1844 KJ
- sacharidy
- 39 g
- tuky
- 23 g
- bílkovina
- 16 g
- vláknina
- 3 g
- cukry
- 1 g
- sůl
- 1 g
- sodík
- 445 mg
- draslík
- 242 mg
- fosfor
- 130 mg
- vápník
- 64 mg
- cholesterol
- 50 mg
- hořčík
- 43 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 1 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 400 g předvařených fazolí
- 200 g slaniny
- 150 g rajčat
- 100 g rajčatového protlaku
- 2 barevné papriky
- sůl
- pepř
- 1 cibule
- 1 lžíce oleje
Postup:
- Fazole uvaříme dle návodu a slejeme.( můžou být i kondenzovaná)
- V kastrolu si osmažíme na lžíci oleje cibulku, slaninu nakrájenou na kostičky a osmažíme. Přídáme fazole, nakrájenou papriku, oloupaná rajčata, přidáme rajčatový protlak a podusíme (10 minut).
- Kdo má rád pikantnější jídla, přidáme chilli papričku.
- Podáváme s čerstvým pečivem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Gratinovaná brokolice se sýrem
Nejrychlejší šátečky z listového těsta
Tartiflette
Hovězí dušené na skořici
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.