Štika
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1550 KJ
- bílkovina
- 50 g
- tuky
- 12 g
- sacharidy
- 9 g
- sůl
- 1 g
- draslík
- 790 mg
- fosfor
- 579 mg
- sodík
- 450 mg
- cholesterol
- 160 mg
- vápník
- 113 mg
- hořčík
- 80 mg
- mangan
- 5 mg
- železo
- 3 mg
- zinek
- 2 mg
Ingredience
- 1 kg štiky bez hlavy
- 100 g slaniny
- 1 cibule
- 40 g zázvoru
- 250 ml piva
- Sůl
Postup:
- Očištěnou, osušenou a na 4 porce nakrájenou štiku osolíme.
- Zázvor na drobno nástrouháme, nandáme na rybu a zabalíme do plátků slaniny.
- Do zapékací misky na dno dáme pár plátků slaniny, poskládáme porce ryby a mírně podlejeme pivem.
- V troubě předehřáté na 200 stupňů pečeme cca 20 až 30 minut, když je třeba, podlejeme pivem.
- Podáváme s vařenými brambory.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí supreme
Krevety s baby špenátem a česnekovou majonézou
Vepřové na kmíně
Těstoviny s kuřecím masem a brokolicí
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.