Cannelloni plněné pyré z máslové dýně, cukety a mrkve.
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2333 KJ
- sacharidy
- 62 g
- bílkovina
- 27 g
- tuky
- 20 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 9 g
- vláknina
- 8 g
- cukry
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- lepek
- 1 g
- sodík
- 197 mg
- draslík
- 153 mg
- vápník
- 149 mg
- fosfor
- 78 mg
- hořčík
- 51 mg
- železo
- 4 mg
- zinek
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 200 g Cannelloni (těstoviny)
- 100 g eidamu
- 1 máslová dýně
- 3 mrkve
- 1 cuketa
- špetka soli
- špetka pepře
- špetka Ratatouille
- 2 lžíce olivového oleje
Nástroje
-
tyčový mixér
zdobička nebo pytel
- Máslovou dýni, mrkev, cuketu okrájíme, nakrájíme na kousky a dáme na plech (dominantní je máslová dýně, takže mrkev a cuketa tvoří cca 30% hmoty)
- Pokapeme olivovým olejem a dáme do trouby na 200 stupňů cca 10-15 minut.
- Po vychladnutí tyto ingredience rozmixujeme a ochutíme.
- Do vroucí vody dáme špetku soli a těstoviny vaříme cca 10 minut (do vody dávám lžičku rostliného oleje).
- Na plnění těstovin používám zdobičku nebo pytel.
- Naplněné těstoviny poskládáme na plech s pečícím papírem a posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme při 200 stupních cca 5 minut, dokud se sýr nerozpeče.
Dýním začínáme přicházet na chuť, ale máslová - ta nemá chybu. Dobrou chuť.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Buchtičky s krémem
Butterfish s hráškovým pyré
Lívance s borůvkami a zakysanou smetanou
Voňavý dýňový chlebíček
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.