Řezance Avelopa s houbami
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2212 KJ
- sacharidy
- 62 g
- bílkovina
- 31 g
- vláknina
- 28 g
- tuky
- 16 g
- lepek
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sůl
- 1 g
- draslík
- 310 mg
- sodík
- 163 mg
- fosfor
- 127 mg
- vápník
- 79 mg
- hořčík
- 42 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 2 mg
Ingredience
- 400 g těstovin
- 200 g hub
- 100 g šunky
- 1 cibule
- 1 paprika
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce rostliného oleje
- 60 g capari
- sůl
- pepř
- Do vařící osolené vody přidáme těstoviny a vaříme 6 - 8 minut, zcedíme (do vody dávám lžíci oleje, aby se těstoviny neslepily).
- Do hrnce dáme olej, zahřejeme, dáme zesklovatět nakrájenou cibuli, papriku, česnek, přidáme již předem uvařené houby, nakonec dáme šunku nakrájenou na proužky a capari. Necháme chvíli restovat cca 5 - 8 minut, aby se chutě spojily. Přidáme těstoviny a už jen prohřejeme.
- Když nemáme svoje houby, které jsme si nasbírali v lese, můžeme použít čerstvé žampiony nebo žampiony zavařené (podle toho si upravíme recept).
- Nandáme horké na talíř a posypeme strouhaným sýrem.
!!!!Pozor CAPARI je ingredience , která nechutná všem !!!! a proto se nic nestane ,když ji nedáme !
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Pečená krkovička
Jednoduchá jemná sekaná pečeně
Kuřecí roláda s nádivkou s mevědím česnekem
Zapečený plněný baklažán
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.