Japonské řízečky
MiškaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1280 KJ
- bílkovina
- 43 g
- sacharidy
- 17 g
- tuky
- 5 g
- sůl
- 2 g
- cukry
- 2 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 441 mg
- cholesterol
- 225 mg
- fosfor
- 212 mg
- vápník
- 191 mg
- hořčík
- 63 mg
- sodík
- 44 mg
- železo
- 5 mg
- mangan
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 1/2 kg kuřecích prsíček (bez kůže)
- 1 cibule
- 3 vejce
- 3 lžíce maizeny (kukuřičného škrobu)
- 1 lžička soli
- pepř(čerstvě namletý)
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžička cukru( na zjemnění)
- trochu petrželky
- trochu tymiánu
- trochu koriandru
- trochu pažitky
- Kuřecí maso nakrájíme na malé kostičky.
- Najemno nakrájíme cibuli, přisypeme k masu.
- Přidáme ostatní suroviny. Vše promícháme a necháme v ledničce uležet, aby se chutě spojily.
- Rozehřejeme si pánev.
- Smažíme na nízké vrstvě kvalitního oleje cca 2 minuty z každé strany. NESMAŽTE DLOUHO! maso by bylo vysušené. Doporučuji teflonovou nebo keramickou pánev. Dodržte mnou doporučovanou dobu smažení a tyto řízečky se budou na vašem jazyku jenom rozplývat.
Přeji příjemné rozjímání. Lze jíst teplé i studené...
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vepřové sweet & sour
Africký sumeček s mačkaným hráškem
Kuřecí prsa s holandskou omáčkou a pečenými bramborami
Candát s houbovým Kubou a špičatým zelím
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.