Patrikovo kuře se zeleninou a penne
MiškaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1892 KJ
- tuky
- 34 g
- bílkovina
- 32 g
- nasycené mastné kyseliny
- 10 g
- sacharidy
- 4 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- draslík
- 146 mg
- vápník
- 24 mg
- fosfor
- 23 mg
- sodík
- 17 mg
- hořčík
- 12 mg
Ingredience
- 4 kuřecí čtvrtky
- 2 mrkve
- 2 petržele
- 2 cibule
- sůl
- kmín
Postup:
- Do pekáče dejte omyté a osušené čtvrtky. Osolte a okmínujte.
- Přidejte nakrájenou mrkev, petržel i cibuli.
- Zalijte 1 l vody.
- Dejte do trouby na 200 'C
- Pečte hodinu, až bude kůrka.
- Po upečení můžete ještě zahustit instantní jíškou pro hustější šťávu.
- Jako přílohu syn zvolil penne, ale jde to i s bramborem. Oba přejeme Dobrou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.