Patrikovo kuře se zeleninou a penne

Miška
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 60 minut
Levné, rychlé a dietní

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1892 KJ
tuky
34 g
bílkovina
32 g
nasycené mastné kyseliny
10 g
sacharidy
4 g
cukry
2 g
vláknina
1 g
draslík
146 mg
vápník
24 mg
fosfor
23 mg
sodík
17 mg
hořčík
12 mg

Ingredience

  • 4 kuřecí čtvrtky
  • 2 mrkve
  • 2 petržele
  • 2 cibule
  • sůl
  • kmín

Postup:

  1. Do pekáče dejte omyté a osušené čtvrtky. Osolte a okmínujte.
  2. Přidejte nakrájenou mrkev, petržel i cibuli.
  3. Zalijte 1 l vody.
  4. Dejte do trouby na 200 'C
  5. Pečte hodinu, až bude kůrka.
  6. Po upečení můžete ještě zahustit instantní jíškou pro hustější šťávu.
  7. Jako přílohu syn zvolil penne, ale jde to i s bramborem. Oba přejeme Dobrou chuť!

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.