Svíčková s brusinkama
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2101 KJ
- bílkovina
- 51 g
- tuky
- 28 g
- nasycené mastné kyseliny
- 11 g
- sacharidy
- 10 g
- cukry
- 6 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- draslík
- 607 mg
- fosfor
- 360 mg
- sodík
- 262 mg
- hořčík
- 93 mg
- vápník
- 93 mg
- železo
- 12 mg
- zinek
- 11 mg
Ingredience
- 1 kg hovězí svíčkové
- 1 sklenička brusinek
- 3 lžíce oleje
- 1 lžička citronové štávy
- pepř
- sůl
- 1 lžíce cukru
Postup:
- V oleji si rozmícháme pepř, citronovou štávu, cukr.
- Panenku si nakrájíme na silnější plátky, naklepeme maličko a potřeme olejovou směsí.
- Brusinky si dáme do misky.
- Maso po obou stranách obalíme v brusinkách a dáme zpět do misky. Necháme odpočinout do dalšího dne.
- Na pánvi si rozehřejeme olej a maso z každé strany 2 minuty opečeme. Potom osolíme - po rozkrojení vytéká chutná stáva.
- Jako přílohu mužeme použít hranolky. Přeji dobrou chut.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Špagety s rajčaty a kuřecím masem
Noky z červené řepy s kozím sýrem a vlašskými ořechy
Butterfish s hráškovým pyré
Kuřecí roláda s nádivkou s mevědím česnekem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.