Domácí uzené v bramborákovém těstě
MiškaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 5262 KJ
- tuky
- 120 g
- sacharidy
- 29 g
- bílkovina
- 14 g
- nasycené mastné kyseliny
- 12 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 8 g
- sůl
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- cukry
- 1 g
- sodík
- 779 mg
- fosfor
- 735 mg
- draslík
- 730 mg
- hořčík
- 453 mg
- železo
- 382 mg
- vápník
- 247 mg
- mangan
- 38 mg
- zinek
- 12 mg
- měď
- 2 mg
Ingredience
- 150 g domácího uzeného masa
- 1 brambor
- 1 česnek
- 1 lžička majoránky
- 1/4 cibule
- 4 lžíce smetany
- 2 lžíce hladké mouky
- sůl
- pepř
- olej
Postup:
- Brambory oloupeme. Vezmeme si mísu, do ní nastrouháme brambory, cibuli i česnek na jemné straně struhadla.
- Přidáme smetanu, mouku a majoránku. Opepříme, osolíme a še důkladně smícháme.
- Na pánev dáme více oleje.
- Polovinu těsta rozprostřeme na pánev. Na těsto položíme uzené maso. Na maso přidáme druhu polovinu těsta a pomalu smažíme po obou stranách.
- Poté vyndáme na ubrousek a osušíme od přebytečného oleje.
- Jako přílohu jsem zvolila salát Coleslaw. Recept na něj najdete na mém profilu. Přeji dobrou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Bramborové šišky s mákem
Tagliatelle s kuřecím masem a listovým špenátem
Špagety all Arrabiatta
Glazované cibulky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.