Domácí uzené v bramborákovém těstě

Miška
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 1
Příprava: 10 minut
Vaření: 15 minut
Domácí uzené v bramborákovém těstě - a jako přílohu jsem zvolila salát Coleslaw

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
5262 KJ
tuky
120 g
sacharidy
29 g
bílkovina
14 g
nasycené mastné kyseliny
12 g
polynenasycené mastné kyseliny
8 g
sůl
2 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
cukry
1 g
sodík
779 mg
fosfor
735 mg
draslík
730 mg
hořčík
453 mg
železo
382 mg
vápník
247 mg
mangan
38 mg
zinek
12 mg
měď
2 mg

Ingredience

  • 150 g domácího uzeného masa
  • 1 brambor
  • 1 česnek
  • 1 lžička majoránky
  • 1/4 cibule
  • 4 lžíce smetany
  • 2 lžíce hladké mouky
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup:

  1. Brambory oloupeme. Vezmeme si mísu, do ní nastrouháme brambory, cibuli i česnek na jemné straně struhadla.
  2. Přidáme smetanu, mouku a majoránku. Opepříme, osolíme a še důkladně smícháme.
  3. Na pánev dáme více oleje.
  4. Polovinu těsta rozprostřeme na pánev. Na těsto položíme uzené maso. Na maso přidáme druhu polovinu těsta a pomalu smažíme po obou stranách.
  5. Poté vyndáme na ubrousek a osušíme od přebytečného oleje.
  6. Jako přílohu jsem zvolila salát Coleslaw. Recept na něj najdete na mém profilu. Přeji dobrou chuť!

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.