Štovíkový boršč
UlriskaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2721 KJ
- tuky
- 45 g
- sacharidy
- 44 g
- bílkovina
- 14 g
- nasycené mastné kyseliny
- 4 g
- vláknina
- 2 g
- sůl
- 2 g
- cukry
- 1 g
- draslík
- 910 mg
- fosfor
- 82 mg
- hořčík
- 63 mg
- vápník
- 55 mg
- sodík
- 24 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 800 g brambor
- 300 g uzeného bůčku
- 200 g zahradního štovíku
- 200 ml zakysané smetany
- 200 ml šlehačky
- 1 masox
- sůl
- pepř
Postup:
- Do hrnce nalijeme 1 litr vody a přidáme nakrájené uzené maso.
- Oloupeme a očistíme brambory, nakrájíme na kostky a přidáme do hrnce.
- Necháme vařit do změknutí a poté přidáme nakrájený štovík.
- Přidáme zak.smetanu a šlehačku.
- Dochutíme masoxem, solí a pepřem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.