Chilli fazole s kuřecím masem

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut
Mexické jídlo

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2515 KJ
sacharidy
68 g
bílkovina
41 g
vláknina
38 g
tuky
19 g
cukry
12 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
sůl
1 g
draslík
297 mg
vápník
122 mg
fosfor
121 mg
cholesterol
58 mg
hořčík
56 mg
sodík
3 mg
železo
3 mg
zinek
1 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 200 g kuřecích prsíček
  • 1 cibule
  • 1 česnek (stroužek)
  • sůl
  • pepř
  • 1 chilli paprička
  • 1 lžíce oleje
  • 400 g fazolí (v plechovce v chilli nálevu)
  • 50 ml chilli omáčky (Sweet and hot - chilli sauce)

Postup:

  1. Očištěné a osušené maso nakrájíme na kousky.
  2. Cibuli, česnek a chilli papriku orestujeme na olivovém oleji .
  3. Přidáme maso a orestujeme cca 10 - 12 minut.
  4. Dáme fazole, ale ty už jen prohřejeme a vypneme.
  5. Nakonec přilejeme sladko - pálivou omáčku a promícháme.
  6. Podáváme s čerstvým pečivem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.