Pstruh s koprem a citronem podáváný s vařeným bramborem
TomášSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3537 KJ
- tuky
- 76 g
- bílkovina
- 37 g
- nasycené mastné kyseliny
- 34 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 22 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 10 g
- trans mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 869 mg
- fosfor
- 515 mg
- cholesterol
- 290 mg
- sodík
- 113 mg
- vápník
- 85 mg
- hořčík
- 72 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 800 g pstruha ( 4 ks )
- 2 lžíce oleje
- 250 g másla
- 12 plátků citronu
- trocha kopru
- trocha soli (hrubozrnný )
- pepř
Postup:
- Pstruhy očistíme , umejeme a otřeme do sucha.
- Nasolíme z vnitřní i vnější strany,opepříme.
- Do vnitřku pstruhů poklademe plátky citronu a kopr.
- Opečeme v pánvi na másle dozlatova.
- Během pečení na pánvi občas přelijeme pstruha máslem.
- Brambory připravujeme klasickým způsobem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.