Syrníky s jahodovou omáčkou
MiškaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1979 KJ
- sacharidy
- 39 g
- tuky
- 25 g
- cukry
- 25 g
- bílkovina
- 20 g
- nasycené mastné kyseliny
- 7 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- lepek
- 1 g
- cholesterol
- 68 mg
- fosfor
- 45 mg
- draslík
- 35 mg
- sodík
- 12 mg
- vápník
- 11 mg
- hořčík
- 6 mg
Ingredience
- 600 g měkkého tvarohu
- 70 g hrubé mouky
- 1 vejce
- 60 g cukru
- 1 vanilkový cukr
- 60 g másla
- 150 ml šlehačky
Postup:
- K tvarohu přidáme mouku, cukr, vejce, 20 g másla a dobře promícháme.
- Těsto vyjmeme na pomoučněný vál.
- Vyválíme 1,5 cm silnou placku.
- Sklenkou krájíme placičky.
- Placičky smažíme po obou stranách dozlatova na másle.
- Pokládáme na mísu a sypeme vanilkovým cukrem.
- Podáváme se sladkou šlehačkou, nebo merendou z jahod.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Boloňské ragů
Vepřové plíčky na smetaně
Lahodné hovězí na pepři a červeném víně
Hrachová kaše s uzeným masem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.