Vepřová kotleta zapečená se sýrem a smetanou
TomášSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4626 KJ
- tuky
- 72 g
- bílkovina
- 59 g
- sacharidy
- 55 g
- nasycené mastné kyseliny
- 15 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- vláknina
- 3 g
- draslík
- 1,155 g
- fosfor
- 103 mg
- hořčík
- 75 mg
- vápník
- 62 mg
- sodík
- 31 mg
- železo
- 3 mg
Ingredience
- 800 g vepřové kotlety
- 250 ml smetany
- 1 kg brambor
- 100 g plátkového sýra
- sůl
- pepř mletý
- 100 ml oleje
- 1 cibule
- 100 g salámu
Postup:
- Cibuli nakrájíme na plátky. Vložíme do pekáče a přilijeme olej. Poklademe plátky masa.
- Brambory oškrábeme. Vaříme přibližně 20 minut.
- Poté vyjmeme brambory a nakrájíme je na kostičky.
- Přidáme je do pekáče - brambory osolíme.
- Maso osolíme a opepříme. Pečeme na 180° cca 40 minut.
- Poté maso poklademe plátky sýra a salámu.
- Přelijeme smetanou a krátce zapečeme.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Telecí dušené na hrubozrné hořčici
Pečené vepřové maso se špenátem
Špagety All Genovese
Hachis parmentier
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.