Aglio olio e peperoncino s vepřovou kotletou
LukaszSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4623 KJ
- sacharidy
- 92 g
- tuky
- 60 g
- bílkovina
- 43 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 35 g
- nasycené mastné kyseliny
- 7 g
- vláknina
- 6 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- sůl
- 2 g
- draslík
- 1,574 g
- lepek
- 1 g
- fosfor
- 554 mg
- vápník
- 467 mg
- hořčík
- 168 mg
- železo
- 13 mg
- zinek
- 5 mg
- mangan
- 4 mg
- sodík
- 4 mg
- měď
- 1 mg
Ingredience
- 120 g vepřové kotlety
- 120 g špaget
- 3 stroužky česneku
- 1 chilli paprička (záleží, jak moc máte pálivou)
- 4 lžíce olivového oleje
- hrst bazalky
- sůl
- pepř
- trocha parmazánu (na posypání)
Postup:
- Vepřovou kotletu osolíme, opepříme a opečeme na troše oleje. Hotovou kotletu zabalíme do alobalu, aby krásně došla a vydržela teplá.
- Špagety dáme vařit dle návodu na obalu.
- Ve stejné pánvi, co jsme dělali kotletu připravíme česnek. Přidáme zbytek oleje a pomalu opečeme česnek nakrájený na plátky a chilli papričku, kterou jsme nasekali.
- K hotovému česneku přidáme uvařené špagety, dochutíme vše solí a čerstvě mletým pepřem.
- Zamícháme s nasekanou bazalkou.
- Na talíř dáme nejprve špagety, posypeme parmazánem a navrch dáme kotletu.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Karotkový krém se zázvorem
Jižanské smažené kuře
Hovězí líčka s bruselskou kapustičkou
Zelňačka s klobáskou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.