Vepřová roláda s nádivkou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2649 KJ
- bílkovina
- 57 g
- tuky
- 33 g
- sacharidy
- 23 g
- sůl
- 1 g
- sodík
- 278 mg
- fosfor
- 186 mg
- cholesterol
- 121 mg
- draslík
- 121 mg
- vápník
- 112 mg
- hořčík
- 55 mg
- železo
- 3 mg
- zinek
- 1 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 750 g vepřové pečeně
- 100 g plátkového sýra
- 100 g anglické slaniny
- Hořčice
- Sůl
- pepř
- 3 vejce
- 1 paprika
- 50 g hrášku
- 50 g kukuřice
- Sůl
- Pepř
Roláda
Nádivka
Postup:
- Příprava nádivky
- Na pánvi orestujeme papriku, hrášek, kukuřici a zalejeme vejci
- Smažíme jen krátce, aby nebyly vejce moc suchá
- Příprava rolády
- Maso rozklepeme na větší plát, osolíme, opepříme a natřeme plnotučnou hořčicí
- Poklademe plátky sýra, na sýr anglickou slaninu a nakonec nádivku
- Zabalíme do rolády - snažíme se co nejvíc utáhnout
- Stáhneme provázem
- Pečeme 30 minut na 150 stupnů
- Dopékáme 30 minut na 200 stupnů
- Podáváme s hranolkami, doplníme čerstvou okurkou nebo rajčaty.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Shepard pie
Holandský řízek
Kalamáry s rajčatovou omáčkou s kapary
Burrito s hovězím masem a červenou mexickou rýží
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.