Rizoto s hlívou ústřičnou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 886 KJ
- sacharidy
- 31 g
- tuky
- 6 g
- bílkovina
- 4 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 187 mg
- fosfor
- 54 mg
- vápník
- 48 mg
- hořčík
- 35 mg
- železo
- 1 mg
- sodík
- 1 mg
Ingredience
- 250 g hlívy ústřičné
- 400 g rýže
- 1 cibule
- 2 lžíce oleje
- sůl
- pepř
Postup:
- Tento rychlý a zdravý recept si můžeme uvařit jak k obědu tak k večeři. Ta zdravá ingredience je hlíva ústřičná - pomůže Vám s vaší imunitou, zažíváním i s únavou.
- Nejdříve si dáme vařit rýži do osolené vroucí vody.
- Vaříme cca 15 - 18 minut.
- Mezitím si oloupeme cibuli a nakrájíme na drobno.
- Hlívu očistíme a nakrájíme na kousky.
- Cibuli dáme zpěnit na rozehřátý olej, přidáme hlívu, opepříme a orestujeme.
- Poté přidáme uvařenou rýži, promícháme a dochutíme.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.