Kuřecí na cibulce

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 45 minut
Vaření: 20 minut
Kuřecí maso 100 x jinak

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1521 KJ
bílkovina
38 g
sacharidy
30 g
tuky
8 g
cukry
1 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
sůl
1 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
cholesterol
87 mg
draslík
58 mg
vápník
25 mg
fosfor
16 mg
hořčík
4 mg
sodík
2 mg

Ingredience

  • 600 g kuřecích prsíček
  • 2 cibule
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 2 lžíce oleje
  • 400 g rýže

Postup:

  1. Velmi jednoduché a rychlé jídlo, pojďme na to - kuřecí maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky nebo proužky.
  2. Dáme do misky, nakrájíme cibulku na měsíčky, přidáme k masu a vše zalijeme sojovou a rybí omáčkou.
  3. Necháme minimálně půl hodiny proležet.
  4. Do hrnce s osolenou vodou dáme vařit rýži cca 20 minut.
  5. Po půl hodině můžeme maso restovat na rozehřátém oleji. Restujeme cca 15 minut.
  6. Nandáme na talíř, ozdobíme pažitkou a necháme si chutnat.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.