Kuřecí na cibulce
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1521 KJ
- bílkovina
- 38 g
- sacharidy
- 30 g
- tuky
- 8 g
- cukry
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sůl
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- cholesterol
- 87 mg
- draslík
- 58 mg
- vápník
- 25 mg
- fosfor
- 16 mg
- hořčík
- 4 mg
- sodík
- 2 mg
Ingredience
- 600 g kuřecích prsíček
- 2 cibule
- 2 lžíce rybí omáčky
- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce oleje
- 400 g rýže
Postup:
- Velmi jednoduché a rychlé jídlo, pojďme na to - kuřecí maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky nebo proužky.
- Dáme do misky, nakrájíme cibulku na měsíčky, přidáme k masu a vše zalijeme sojovou a rybí omáčkou.
- Necháme minimálně půl hodiny proležet.
- Do hrnce s osolenou vodou dáme vařit rýži cca 20 minut.
- Po půl hodině můžeme maso restovat na rozehřátém oleji. Restujeme cca 15 minut.
- Nandáme na talíř, ozdobíme pažitkou a necháme si chutnat.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Lasagne alla Bolognese
Telecí blanquette
Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.