Bagetky s křepelčím volským okem
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 5212 KJ
- bílkovina
- 144 g
- tuky
- 73 g
- sacharidy
- 28 g
- nasycené mastné kyseliny
- 14 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 8 g
- vláknina
- 5 g
- lepek
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- cukry
- 1 g
- cholesterol
- 704 mg
- draslík
- 593 mg
- fosfor
- 202 mg
- vápník
- 130 mg
- hořčík
- 69 mg
- železo
- 5 mg
- sodík
- 4 mg
- mangan
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 1 bagetka
- 75 g ančoviček ( cca 10 filátek )
- 2 stroužky česneku
- petržel
- 2 lžíce olivového oleje
- 5 ks křepelčích vajíček
- pepř
Postup:
- Šikmo nakrájenou bagetu nasucho opečeme na pánvi nebo v troubě.
- Mezitím do misky prolisujeme česnek, přidáme nadrobno nakrájené ančovičky a petrželku, zakápneme olivovým olejem a promícháme.
- Na pánvi s olivovým olejem opečeme volská oka dle toho, jak máte rádi.
- Opečené bagetky potřeme ančovičkovou směsí, poklademe volská oka, ozdobíme polníčkem a celé opepříme dle chuti.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.