Bagetky s křepelčím volským okem

Brandyskakuchticka
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 5 minut
Vaření: 10 minut
Výborné nejen k večeři, ale i ke sklence dobrého vínka

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
5212 KJ
bílkovina
144 g
tuky
73 g
sacharidy
28 g
nasycené mastné kyseliny
14 g
mononenasycené mastné kyseliny
8 g
vláknina
5 g
lepek
1 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
cukry
1 g
cholesterol
704 mg
draslík
593 mg
fosfor
202 mg
vápník
130 mg
hořčík
69 mg
železo
5 mg
sodík
4 mg
mangan
1 mg
zinek
1 mg

Ingredience

  • 1 bagetka
  • 75 g ančoviček ( cca 10 filátek )
  • 2 stroužky česneku
  • petržel
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 5 ks křepelčích vajíček
  • pepř

Postup:

  1. Šikmo nakrájenou bagetu nasucho opečeme na pánvi nebo v troubě.
  2. Mezitím do misky prolisujeme česnek, přidáme nadrobno nakrájené ančovičky a petrželku, zakápneme olivovým olejem a promícháme.
  3. Na pánvi s olivovým olejem opečeme volská oka dle toho, jak máte rádi.
  4. Opečené bagetky potřeme ančovičkovou směsí, poklademe volská oka, ozdobíme polníčkem a celé opepříme dle chuti.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.