Česnekové fazolky
marusSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 841 KJ
- sacharidy
- 14 g
- tuky
- 12 g
- vláknina
- 8 g
- bílkovina
- 6 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- sůl
- 2 g
- draslík
- 1,338 g
- fosfor
- 1,088 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- hořčík
- 474 mg
- vápník
- 333 mg
- železo
- 14 mg
- sodík
- 3 mg
- měď
- 2 mg
- mangan
- 2 mg
- zinek
- 2 mg
Ingredience
- 500 g fazolové lusky ( zelené )
- 1 lžíci sezamového oleje
- 1 lžičku chilli oleje
- 1 šalotku
- 3 stroužky česneku (podle chuti )
- 1 lžíci sojové omáčky
- 1 lžíci sezamových semínek
- sůl
Postup:
- Očistěné fazolky vložíme do vařící vody, krátce 2 minuy povaříme a ihned vyndáme do studené vody.
- Na oleji orestujeme posekanou šalotku a česnek, přidáme okapané fazolky a chvilku restujeme.
-
Posypeme sezamem a zakápneme sojovou omáčkou a podle chuti dosolíme a promícháme.
- Jsou skvělé samotné nebo jako příloha např. k rybě, steaku nebo bifteku.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.