Jáhlová kaše s vůní perníku
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1114 KJ
- sacharidy
- 30 g
- cukry
- 12 g
- bílkovina
- 11 g
- tuky
- 10 g
- nasycené mastné kyseliny
- 3 g
- vláknina
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- trans mastné kyseliny
- 1 g
- sůl
- 1 g
- vápník
- 319 mg
- cholesterol
- 12 mg
- hořčík
- 2 mg
- sodík
- 1 mg
- draslík
- 1 mg
Ingredience
- 60 g jáhel (nahrubo mletých)
- 260 ml sójového mléka
- špetka soli
- 1/2 lžičky citrónové kůry
- špetka perníkového koření
- 1 lžíce medu
- 1 lžička másla
Postup:
- V kastrůlku zahřejeme mléko se špetkou soli.
- Přidáme jáhly a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
- Do hotové kaše vmícháme citrónovou kůru, máslo, perníkové koření a med.
- Kaši přelijeme do misky, ozdobíme dle fantazie a podáváme.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Celozrnné ořechové čokocookies
Mozzarelové karbenátky
Plněné (nejen) vegetariánské žampiony
Lívance s borůvkami a zakysanou smetanou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.