Domácí rybí salát
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1527 KJ
- tuky
- 41 g
- bílkovina
- 13 g
- sacharidy
- 9 g
- cukry
- 1 g
- vápník
- 50 mg
- draslík
- 49 mg
- sodík
- 44 mg
- fosfor
- 31 mg
- hořčík
- 25 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 250 g ryby
- 50 g hrášku
- 50 g kukuřice
- 50 g mrkve
- 200 g majonézy
- 1/2 lžičky octa
- sůl
- pepř
Postup:
- Na domácí rybí salát je nejlepší naše ryba , například cejn , kapr , lín .
- Rybu očistíme a dáme vařit do jemně osolené vody cca 20 minut.
- Rybu scedíme a obereme od kosti, maso natrháme na kousky do misky .
- Mraženou zeleninu , hrášek, mrkev a kukuřici vhodíme na 2.minuty do vroucí vody.
- Po scezení přidáme k masu .
- Osolíme , opepříme ,okyselíme octem ( můžeme i citronovou šťávou ).
- Přidáme majonézu , jemně promícháme , dochutíme dle své chuti a můžeme podávat.
- Odlehčená varianta , místo majonézy použijeme bílý jogurt .
- Podáváme s čerstvým pečivem .
- Jak ochutnáte , už nebudete kupovat v obchodech.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Soba nudle se zeleninou a houbami
Kuskus se zeleninou
Piškotový dort s pařížským krémem
Špaldové muffiny s dýňovým pyré a drobenkou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.