Loštická kapsa s tvarůžkovou směsí

marus
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 3
Příprava: 15 minut
Vaření: 20 minut
pro milovníky voňavých tvarůžků

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
3332 KJ
bílkovina
50 g
sacharidy
46 g
tuky
45 g
nasycené mastné kyseliny
12 g
polynenasycené mastné kyseliny
5 g
mononenasycené mastné kyseliny
3 g
sůl
2 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
sodík
234 mg
fosfor
150 mg
vápník
116 mg
draslík
108 mg
cholesterol
67 mg
hořčík
50 mg
železo
3 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 500 g kotlety (nebo kýty)
  • 60 g tvarůžků
  • 50 g šunky
  • 30 g másla
  • 1 vejce
  • 30 g mouka
  • sůl
  • pepř
  • 150 g strouhanky (na obalení)
  • 50 ml oleje ( nebo přepuštěné máslo na smažení)

Postup:

  1. Z masa nakrájíme 3 porce, do každé opatrně prořízneme kapsu a lehce přes folii naklepeme.
  2. Tvarůžky vidličkou rozmačkáme nebo nakrájíme na malé kousky.
  3. V misce smícháme s kouskem másla a drobně nakrájenou šunkou, podle chuti opepříme.
  4. Směsí naplníme vytvořené kapsy a okraj pevně stiskneme nebo sepneme párátkem.
  5. Naplněné kapsy obalíme klasicky v trojobalu, v mouce, mírně osoleném vejci a ve strouhance.
  6. Smažíme zvolna na přepuštěném másle nebo na oleji.
  7. Podáváme s různě upraveným bramborem a zeleninovým salátem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.