Kuřecí stehna na moravance a štouchané brambory
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3249 KJ
- sacharidy
- 63 g
- bílkovina
- 57 g
- tuky
- 31 g
- vláknina
- 3 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 1,269 g
- sůl
- 1 g
- cukry
- 1 g
- sodík
- 419 mg
- fosfor
- 174 mg
- vápník
- 102 mg
- hořčík
- 72 mg
- cholesterol
- 37 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 4 kuřecí stehna
- 200 g zeleninové směsi (moravanka)
- 1 kg brambor
- 150 g anglické slaniny
- 100 g hrášku
- 1 cibule
- 3 jarní cibulky
- Sůl
- Olej
Postup:
- Stehna osolíme a dáme péct.
- Po 30 minutách přisypeme na drobno nasekanou moravanku, z které vyndáme feferonku. Pečeme do zlatova za občasného přelití lákem z moravanky.
- Na kapce oleje usmažíme na drobno nasekanou cibulku, přidáme nakrájenou slaninu a trochu vysmažíme.
- Přidáme hrášek a jarní cibulku, po chvílce vypneme.
- Uvařené brambory rozštoucháme a přidáme do nich slaninu s cibulkou s hráškem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Bulgur s žampiony a celerovými chipsy
Kuřecí steak s cherry rajčátky a pečenými bramborami
Kuřecí prsa s omáčkou Alfredo
Vepřová játra na roštu
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.