Mac and cheese
MartinSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1451 KJ
- sacharidy
- 27 g
- bílkovina
- 22 g
- tuky
- 12 g
- nasycené mastné kyseliny
- 5 g
- lepek
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sodík
- 161 mg
- draslík
- 31 mg
- fosfor
- 27 mg
- vápník
- 10 mg
- hořčík
- 6 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 400 g Těstovin (kolínka)
- 400 ml bešamelu
- 200 g tvrdého sýru (cheddar)
Postup:
- Těstoviny uvaříme ve vroucí vodě, dle návodu na obalu.
- V bešamelu necháme rozpustit 2/3 sýra.
- Uvařené, zcezené těstoviny smícháme s omáčkou, přendáme do zapékací misky.
- Posypeme zbytkem sýra a dáme zapéct na 6 - 8 minut na 200 °C do trouby.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.