Celerový salát
marusSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 711 KJ
- tuky
- 12 g
- bílkovina
- 10 g
- sacharidy
- 8 g
- nasycené mastné kyseliny
- 3 g
- vláknina
- 3 g
- cukry
- 3 g
- draslík
- 361 mg
- fosfor
- 141 mg
- vápník
- 125 mg
- sodík
- 108 mg
- cholesterol
- 64 mg
- hořčík
- 41 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 350 g celeru
- 1 červenou papriku
- 2 vejce
- 100 g tvrdého sýru (čedar, eidam 45%)
- 1 cibuli
- 3 lžíce majonézy
- 1/2 lžíce hořčice
- 1/2 citronu
- špetku cukru
- pepř
- sůl
Postup:
- Očištěný celer nastrouháme do větší misky na jemném slzičkovém struhadle.
- Zalijeme citronovou šťávou, aby nezhnědl.
- Na stejném struhadle nastrouháme i sýr.
- Papriku nakrájíme na proužky, cibuli a vejce nasekáme najemno.
- Přidáme majonézu, hořčici, špetku cukru, pepř a sůl dle chuti .
- Vše promícháme a necháme v chladu odležet.
- Salát můžeme podávat jen na talířku s pečivem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Pečené vepřové maso s hráškovým pyré s mátou
Salát s kozím sýrem a grilovanou hruškou
Špagety All Genovese
Nilský okoun s bramborovou kaší a listovým špenátem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.