Naše fazole s uzeným masem
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4517 KJ
- sacharidy
- 79 g
- tuky
- 70 g
- bílkovina
- 35 g
- vláknina
- 34 g
- cukry
- 2 g
- sůl
- 2 g
- draslík
- 1,384 g
- sodík
- 645 mg
- fosfor
- 511 mg
- vápník
- 382 mg
- hořčík
- 115 mg
- železo
- 7 mg
- zinek
- 3 mg
- mangan
- 2 mg
Ingredience
- 250 g uzeného masa
- 250 g bílých fazolí
- 250 g červených fazolí
- 1/2 cibule
- česnek (dle chuti)
- kečup
- sůl
- pepř
- chilli
Postup:
- Nakrájíme si cibulku a maso.
- Přípravíme česnek na prolisování.
- Rozpálíme olej.
- Vložíme cibulku, česnek a uzené.
- Vše necháme cca 10 minut.
- Po té přidáme kečup cca 5 lžic, a vlejeme fazole i s nálevem.
- Dochutíme podle chuti chilli a pepř.
- Necháme cca 15 minut vařit a je hotovo ;-)
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Salátek s pečenou řepou a kozím sýrem
Cheesecake
Halušky s brynzou a opečeným špekem
Veganský teplý quinoový salát
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.