Steak Angus s liškovou omáčkou a hranolky
HelenaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3562 KJ
- sacharidy
- 79 g
- tuky
- 41 g
- bílkovina
- 33 g
- nasycené mastné kyseliny
- 13 g
- vláknina
- 5 g
- sůl
- 1 g
- cholesterol
- 270 mg
- vápník
- 23 mg
Ingredience
- 600 g steak Angus
- 200 g Lišek
- 150 ml smetany
- trochu houbového koření
- 500 g hranolek
Postup:
- Na pánev si dame lišky, smažíme dokud se z nich nevypaří voda
- Zalijeme smetanou a necháme zredukovat
- Dochutíme houbovým kořením
- Na druhou (rozpálenou) pánev dáme steak
- Pečeme z každé strany cca 4 min.
- Po upečení dáme odpočinout do alobalu na cca 3 min.
- Hranolky pečeme dle návodu.
- Přizdobíme na talíři, můžeme doplnit salátem, rajčaty, rukolou... podle chuti.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Quinoová bonboniéra
Glazované cibulky
Noky z červené řepy s kozím sýrem a vlašskými ořechy
Sacher dort
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.