Pečené brambory s rozmarýnem
MartinSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 682 KJ
- sacharidy
- 35 g
- vláknina
- 2 g
- bílkovina
- 2 g
- draslík
- 1,107 g
- tuky
- 1 g
- fosfor
- 161 mg
- hořčík
- 58 mg
- vápník
- 42 mg
- sodík
- 20 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 1 kg brambor
- 1/2 lžíce sádla (popřípadě oleje)
- 4 stroužky česneku
- rozmarýn
- sůl
Postup:
- Brambory pečlivě umyjeme a i se slupkou nakrájíme na čtvrtky.
- Osolíme,přidáme snítku rozmarýnu , neoloupaný česnek rozpůlíme.
- Promícháme s rozpuštěným sádlem.
- Dáme péct při teplotě 170°C po dobu 30 až 40 minut do zlatova.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Burgundské hovězí
Ovesné svačinové placičky
Pečené vepřové s glazovanými cibulkami
Penne all’a Amatriciana
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.