Sloní žrádlo

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 20 minut
Vaření: 5 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2499 KJ
tuky
53 g
bílkovina
21 g
sacharidy
8 g
mononenasycené mastné kyseliny
6 g
polynenasycené mastné kyseliny
6 g
nasycené mastné kyseliny
5 g
cukry
2 g
fosfor
221 mg
draslík
206 mg
sodík
186 mg
cholesterol
173 mg
vápník
100 mg
hořčík
49 mg
železo
3 mg
zinek
1 mg

Ingredience

  • 30 dkg salámu ( junior)
  • 2 cibule
  • 5 vajec
  • 1 sterilovaná okurka
  • 100 g hrášku
  • 100 g tatarské omáčky
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžíce octa
  • 2 lžíce oleje

Postup:

  1. Olej,ocet,kečup a hořčici necháme svařit dohromady a necháme vychladit.
  2. Nakrájíme nebo nastrouháme salám,cibuli.vajíčka,okurku,přidáme hrášek a smýcháme s vychladěnou směsí.
  3. Podle chuti osolíme a opepříme.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.