Hovězí s česnekem na mrkvi
VeronikaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1570 KJ
- bílkovina
- 26 g
- tuky
- 26 g
- sacharidy
- 8 g
- cukry
- 3 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 254 mg
- fosfor
- 66 mg
- vápník
- 33 mg
- sodík
- 26 mg
- hořčík
- 19 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 500 g hovězího masa (zadní)
- 2 cibule
- 4 mrkve
- 1 česnek
- 20 g špeku
- olej
- 2 lžíce hladké mouky
- sůl
Postup:
- Maso osušíme, prošpikujeme a osolíme.
- Do hrnce nalejeme olej a maso orestujeme.
- Maso vyndáme, na oleji osmahneme cibuli, mrkev a česnek - vše nakrájené na kolečka.
- Přidáme maso, podlijeme vodou a dusíme do změknutí, pak maso vyndáme.
- Do vydušené šťávy přidáme vodu, povaříme a zahustíme hladkou moukou.
- Maso nakrájíme na plátky, vložíme zpět do hrne a krátce prohřejeme.
- Podáváme ideálně s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.