Ondráš
UlriskaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2762 KJ
- sacharidy
- 60 g
- tuky
- 33 g
- bílkovina
- 28 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 17 g
- nasycené mastné kyseliny
- 10 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- vláknina
- 3 g
- draslík
- 2,016 g
- lepek
- 1 g
- sůl
- 1 g
- fosfor
- 373 mg
- hořčík
- 179 mg
- vápník
- 179 mg
- cholesterol
- 160 mg
- sodík
- 144 mg
- železo
- 28 mg
- zinek
- 6 mg
- mangan
- 3 mg
Ingredience
- 500 g vepřové plece
- Sůl
- Pepř
- 1 kg brambor
- 2 vejce
- 3 lžíce hladké mouky
- 4 stroužky česneku
- majoránka
- sůl
- pepř
- 3 lžíce vepřového sádla (na pečení)
Těsto na bramborák
Příprava masa
- Vepřové maso naklepeme, osolíme a opepříme.
Příprava bramboráku
- Nastrouháme brambory a přidáme ostatní ingredience
- Důkladně promícháme
- Na rozpálené sádlo dáme bramborákové těsto, na něj položíme plátek masa a opět bramborákové těsto
- Pečeme dozlatova z obou stran
- Opečené bramboráčky přendáme na plech
- Dáme do předehřáté trouby na 20 minut při 150 stupních
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Nilský okoun s bramborovou kaší a listovým špenátem
Králík dušený na víně a kořenové zelenině
Nilský okoun s ratatouille a pečenými bramborami
Veganský banánový chlebíček (Banana bread)
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.