Margot řezy
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1734 KJ
- sacharidy
- 75 g
- cukry
- 25 g
- tuky
- 9 g
- bílkovina
- 6 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 337 mg
- fosfor
- 126 mg
- vápník
- 70 mg
- hořčík
- 63 mg
- cholesterol
- 32 mg
- sodík
- 15 mg
- zinek
- 1 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 2 čokolády (margot)
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek moučkového cukru
- 1 prášek do pečiva
- 2 vejce
- 3 lžíce oleje
- 3 lžíce vlažného mléka
- 1 šlehačka
Postup:
- Margot čokoládu nastrouháme na hrubo.
- Všechny ingredience dáme do jedné misky.
- Vše smýcháme dohromady.
- Připravíme si olejem vymazaný a moukou vysypaný plech .
- Těsto rovnoměrně nalijeme na plech a pečeme - do vyhřáté trouby 150°C, 20 minut.
- Na ozdobení použijeme šlehačku a posypeme nastrouhanou margot čokoládou.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.