Kuřecí játra s jablky
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1349 KJ
- bílkovina
- 25 g
- sacharidy
- 20 g
- cukry
- 14 g
- tuky
- 13 g
- vláknina
- 4 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- nasycené mastné kyseliny
- 3 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 684 mg
- cholesterol
- 621 mg
- fosfor
- 361 mg
- sodík
- 96 mg
- vápník
- 85 mg
- hořčík
- 47 mg
- železo
- 10 mg
- zinek
- 3 mg
Ingredience
- 500 g kuřecích jater
- 4 jabka
- Sůl
- Trochu hladké mouky
- Olej
- 100 ml červeného vína
- Trochu petrželky
Postup:
- Játra očistíme a obalíme v hladké mouce
- Na rozpáleném oleji po obou stranách zprudka opečeme a vyjmeme
- Jablíčka nakrájíme na kostky a dáme do výpeku,přidáme víno
- Necháme tak dlouho,aby se nerozvařili
- Přidáme játra a prohřejeme
- Podáváme s vařeným bramborem a ozdobíme petrželkou
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Energetické chia čokoládové sušenky
Rybí krokety
Svíčková na smetaně
Soba nudle se zeleninou a houbami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.