Fazolky s kukuřicí, slunečnicemi a klobásou
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1508 KJ
- sacharidy
- 39 g
- vláknina
- 18 g
- tuky
- 15 g
- bílkovina
- 14 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 6 g
- cukry
- 6 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- fosfor
- 1,791 g
- draslík
- 1,563 g
- sůl
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- hořčík
- 937 mg
- vápník
- 379 mg
- železo
- 32 mg
- sodík
- 22 mg
- zinek
- 5 mg
- měď
- 2 mg
Ingredience
- 1 konzervu bílých fazolí
- 1 konzervu červených fazolí
- 1 klobásu
- 1 konzervu kukuřice
- 10 dkg slunečnicových semínek
- 3 lžíce kečupu
- Sůl
- Pepř
- Chilli (můžete, ale nemusíte)
Postup:
- Na pánev dáme nakrájenou klobásku a ssmažíme
- Přidáme fazole i s trochou zálivky z konzervy
- Povaříme cca 4 minuty
- Následně přidáme kukuřici, kečup a nakonec přidáme slunečnicové semínka
- Necháme ještě tak 3 minutky a je hotovo, podáváme s chlebíkem nebo toustem (oboje se dá případně ještě lehce opéct)
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Dýňový krém
Bůček na asijský způsob
Tilápie s karotkovým pyré a luštěninami
Tvarohový dort s malinovým coulis
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.