Langoše
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2860 KJ
- sacharidy
- 95 g
- tuky
- 23 g
- bílkovina
- 22 g
- nasycené mastné kyseliny
- 9 g
- vláknina
- 4 g
- cukry
- 4 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- sůl
- 3 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 835 mg
- fosfor
- 357 mg
- vápník
- 98 mg
- hořčík
- 87 mg
- cholesterol
- 30 mg
- sodík
- 14 mg
- železo
- 3 mg
- zinek
- 3 mg
- mangan
- 2 mg
Ingredience
- 500 g hladké mouky
- 50 ml mléka
- 50 g másla
- olej
- 3 lžičky soli
- 1 ks droždí
- 100 g sýr (eidam)
- kečup
- česnek
- 1 lžička cukru
Nástroje
-
FRITÉZA
Postup:
- Nejprve si připravíme kvásek z vlažného mléka,cukru a droždí.
- Kvasit necháme přibližně 15 minut.
- Potom uhněteme těsto z hladké mouky,kvásku a soli.
- Těsto odložíme na půl hodiny v pokojové teplotě a z něho uděláme bochánky cca 6 cm.
- Ještě chvíli necháme odležet,rozválíme do placek a smažíme v rozpáleném oleji.
- Langoše musí v oleji plavat a musí se osmažit co nejrychleji.(DOBRÁ FRITÉZA)
- Když je máme hotové potřeme je rozpuštěným máslem,KERÝ SMÍCHÁME S nastrouhaným česnekem.
- Nakonec langoše natřeme kečupem a poprášíme nastrouhaným sýrem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Plněná máslová dýně
Kreolské kuře
Omáčka Alfredo
Kuřecí steak s cherry rajčátky a pečenými bramborami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.