Ražniči
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2491 KJ
- sůl
- 163 g
- bílkovina
- 39 g
- sacharidy
- 34 g
- tuky
- 32 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- cukry
- 1 g
- sodík
- 322 mg
- draslík
- 234 mg
- fosfor
- 129 mg
- cholesterol
- 105 mg
- vápník
- 66 mg
- hořčík
- 33 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 500 g vepřové kýty
- 150 g anglické slaniny
- 2 cibule
- 2 papriky (červená a zelená)
- 2 lžíce oleje
- 1 stroužek česneku (rozetřený)
- Sůl
- Pepř
- Štáva z půlky citronu
Marináda
Nástroje
-
Špejle nebo kovové jehli
Postup:
- Marináda
-
Olej smícháme s rozetřeným česnekem,citronovou štávou ,solí a pepřem
- Maso nakrájené na kostky vložíme do připravené marinády
- Marinujeme 30 minut
- Mezi tím nakrájíme anglickou slaninu
- Cibuli nakrájíme na silnější kolečka
- Papriku nakrájíme na čtverečky
- Maso střídavě napichujeme s paprikou,cibulí a slaninou
- Pekáček vymažeme olejem a naskládáme ražniči
- Opékáme z každé strany 8 minut
- Podáváme s vařenými brambory
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.