Bublanina třešňová
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3434 KJ
- sacharidy
- 143 g
- cukry
- 61 g
- tuky
- 21 g
- bílkovina
- 14 g
- nasycené mastné kyseliny
- 10 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 6 g
- vláknina
- 4 g
- lepek
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 928 mg
- fosfor
- 292 mg
- vápník
- 157 mg
- cholesterol
- 144 mg
- hořčík
- 138 mg
- sodík
- 41 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 500 g třešní
- 150 g polohrubé mouky
- 150 g hladké mouky
- 150 g cukru ( moučka )
- 1 prášek do pečiva
- 80 g másla
- 3 vejce
- 200 ml kefíru
- 1 vanilkový cukr
Postup:
- Rozehřejte máslo.
- Dejte ho do misky a přidejte moučkový cukr, vanilkový cukr, přidejte vejce, kefír a ručním mixérem rozšlehejte.
- Přidejte prosátou mouku s práškem do pečiva a všechny suroviny řádně promíchejte.
- Pekáč si vyložíme pečicím papírem, vlejte na něj těsto a rovnoměrně ho poklaďte vypeckovanými třešněmi.
- Předehřejte troubu a pečte při 175 stupních zhruba dvacet minut.
- Před podáváním bublaninu nakrájejte na čtverečky a případně poprašte moučkovým cukrem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Domácí arašídové čokomáslo
Buchtičky s krémem
Špecle s pečenou paprikou
Vepřová panenka s vinnou redukcí a pečenou zeleninou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.