Telecí maso na paprice

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 30 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1908 KJ
tuky
35 g
bílkovina
29 g
nasycené mastné kyseliny
18 g
mononenasycené mastné kyseliny
11 g
sacharidy
5 g
lepek
1 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
draslík
492 mg
fosfor
311 mg
cholesterol
195 mg
sodík
128 mg
hořčík
39 mg
vápník
30 mg
zinek
4 mg
železo
1 mg

Ingredience

  • 600 g telecího masa
  • 120 g másla
  • 1 cibule
  • Sůl
  • Sladká paprika
  • 200 ml masového vývaru
  • trocha hladké mouky

Postup:

  1. Maso nakrájíme na kostky a osolíme
  2. Na rozpuštěné máslo dáme cibuku na drobno nakrájenou zesklovatět
  3. Zaprášíme hladkou moukou
  4. Přidáme 1 lžíci sladké papriky a dáme maso
  5. Podlejeme vývarem
  6. Zakrejeme poklicí a dusíme do měka
  7. Vývar přiléváme dokud není maso měké
  8. Nakonec přidáme lžičku másla pro zjemnění
  9. Podáváme s bramborovým knedlíkem

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.