Telecí maso na paprice
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1908 KJ
- tuky
- 35 g
- bílkovina
- 29 g
- nasycené mastné kyseliny
- 18 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 11 g
- sacharidy
- 5 g
- lepek
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 492 mg
- fosfor
- 311 mg
- cholesterol
- 195 mg
- sodík
- 128 mg
- hořčík
- 39 mg
- vápník
- 30 mg
- zinek
- 4 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 600 g telecího masa
- 120 g másla
- 1 cibule
- Sůl
- Sladká paprika
- 200 ml masového vývaru
- trocha hladké mouky
Postup:
- Maso nakrájíme na kostky a osolíme
- Na rozpuštěné máslo dáme cibuku na drobno nakrájenou zesklovatět
- Zaprášíme hladkou moukou
- Přidáme 1 lžíci sladké papriky a dáme maso
- Podlejeme vývarem
- Zakrejeme poklicí a dusíme do měka
- Vývar přiléváme dokud není maso měké
- Nakonec přidáme lžičku másla pro zjemnění
- Podáváme s bramborovým knedlíkem
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.