Vinné klobásky s hranolky a zeleninovou oblohou
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3917 KJ
- sacharidy
- 66 g
- tuky
- 56 g
- bílkovina
- 39 g
- nasycené mastné kyseliny
- 21 g
- vláknina
- 6 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 1,138 g
- cukry
- 1 g
- fosfor
- 82 mg
- hořčík
- 56 mg
- sodík
- 30 mg
- vápník
- 18 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 1 kg pozdních brambor
- 800 g vinné klobásy
- 300 g čerstvé zeleniny (dle chuti, např.cibuli, ledový salát, paprika, mrkev)
- sůl
- olej
Nástroje
-
fritéza
Postup:
- Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky, omyjeme a osušíme.
- Dáme si rozpálit olej (buď v pánvi, nebo fritéze) a smažíme do zlatova.
- Poté vyndáme a hned osolíme.
- Na pánvi si osmažíme i klobásky, nakrájíme zeleninku a dozdobíme na talíři.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí prso pečené ve slanině se zeleninovou rýží
Podzimní (nejen) veganské palačinky
Dýňový krém
Exotická polévka z řepy
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.