Rybí filé na šťávičce
ŠárkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1264 KJ
- bílkovina
- 25 g
- tuky
- 19 g
- nasycené mastné kyseliny
- 12 g
- sacharidy
- 4 g
- vápník
- 41 mg
- hořčík
- 19 mg
- fosfor
- 17 mg
- cholesterol
- 7 mg
- zinek
- 1 mg
- železo
- 1 mg
- sodík
- 1 mg
- draslík
- 1 mg
Ingredience
- 600 g Rybí filé
- 200 ml Smetany
- Lžička kmínu
- Sůl
- Pepř
- Lžíce sladké papriky
- Lžíce másla
Postup:
- Rozpustíme máslo a orestujeme v něm rozmrzlé file.
- Všechny ingredience nasypeme na file a chvilku restujeme.
- Přilijeme smetanu, necháme na mírném ohni bublat do změknutí.
- V případě hustého sosíku přilijeme ještě smetanu.
- Dochutíme podle Vaší chuti solí.
- Můžeme podávat s bramborem, lepší je bramborová kaše.
- Počet porcí podle balení. Přeji dobrou chuť.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vepřové plíčky na smetaně
Soba nudle se zeleninou a houbami
Mascarpone s jahodami
Těstoviny s kuřecím masem a brokolicí
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.