Kuřecí steak s fazolkami a anglickou slaninou

Mišula
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 30 minut
Vaření: 30 minut
Kuřecí steak s fazolkami a anglickou slaninou, podáváme ideálně s pečenými bramborami

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2710 KJ
bílkovina
55 g
tuky
37 g
sacharidy
14 g
vláknina
7 g
polynenasycené mastné kyseliny
4 g
cukry
4 g
sůl
2 g
nasycené mastné kyseliny
2 g
draslík
1,446 g
fosfor
521 mg
sodík
430 mg
vápník
217 mg
cholesterol
166 mg
hořčík
122 mg
železo
7 mg
zinek
4 mg
mangan
2 mg

Ingredience

  • 400 g kuřecích prsou
  • 350 g fazolek
  • 100 g slaniny
  • brambory
  • sůl
  • pepř
  • česnek
  • rozmarýn
  • olej

Postup:

  1. Fazolky omyjeme a osušíme.
  2. Nakrájenou slaninku dáme na pánev s 2 stroužky rozmačklého česneku, přidáme fazolky, osolíme a opepříme, necháme cca 8 minut péct na mírném ohni.
  3. Maso odblaníme, osolíme a opepříme.
  4. Na rozpálenou pánev nalijeme olej a začneme péct maso.
  5. Pečeme 3 až 4 minuty z každé strany.
  6. Na spodní stranu můžeme dát celou větvičku rozmarýnu.
  7. Opečeme v troubě nebo v oleji oloupané, nakrájené a předvařené brambory a mužem servírovat.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.