Kuřecí steak s fazolkami a anglickou slaninou
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2710 KJ
- bílkovina
- 55 g
- tuky
- 37 g
- sacharidy
- 14 g
- vláknina
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- cukry
- 4 g
- sůl
- 2 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 1,446 g
- fosfor
- 521 mg
- sodík
- 430 mg
- vápník
- 217 mg
- cholesterol
- 166 mg
- hořčík
- 122 mg
- železo
- 7 mg
- zinek
- 4 mg
- mangan
- 2 mg
Ingredience
- 400 g kuřecích prsou
- 350 g fazolek
- 100 g slaniny
- brambory
- sůl
- pepř
- česnek
- rozmarýn
- olej
Postup:
- Fazolky omyjeme a osušíme.
- Nakrájenou slaninku dáme na pánev s 2 stroužky rozmačklého česneku, přidáme fazolky, osolíme a opepříme, necháme cca 8 minut péct na mírném ohni.
- Maso odblaníme, osolíme a opepříme.
- Na rozpálenou pánev nalijeme olej a začneme péct maso.
- Pečeme 3 až 4 minuty z každé strany.
- Na spodní stranu můžeme dát celou větvičku rozmarýnu.
- Opečeme v troubě nebo v oleji oloupané, nakrájené a předvařené brambory a mužem servírovat.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Bramborové knedlíky s uzeným a špenátem
Rybí krokety
Treska s květákovým pyré a hráškem
Vepřová líčka na víně
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.