Hranolky Hokaido se smaženým Camembertem ( Hermelín)
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1289 KJ
- sacharidy
- 33 g
- tuky
- 17 g
- bílkovina
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- vláknina
- 3 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- lepek
- 1 g
- sůl
- 1 g
- vápník
- 152 mg
- fosfor
- 136 mg
- sodík
- 130 mg
- draslík
- 75 mg
- cholesterol
- 64 mg
- hořčík
- 54 mg
- železo
- 3 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 300 g dýně hokaido
- 2 sýry Camembert
- 50 g strouhanka (Corn flakes)
- 1 vajíčko
- Trochu hladké mouky
- sůl
- pepř
- olej
Nástroje
-
Fritovací hrnec
- Obalíme Camembert v klasickém trojobalu (mouka, vajíčko a strouhanka)
- Nakrájíme dýni na hranolky - NELOUPEME
- Na pánvičku na rozehřátý olej dáme dýňové hranolky. Restujeme do měkka, osolíme a opepříme (s dýní si můžem orestovat i jádra)
- Součastně dáme do fritovacího hrnce nebo na pánvičku obalený Camembert
- Naaranžujeme na talíř, podáváme třeba s listem ledového salátu
Dýně Hokaido obsahuje dobře stravitelný polysacharid, který je vhodný pro oslabenou slinivku a je vhodná pro diabetiky
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.