Hranolky Hokaido se smaženým Camembertem ( Hermelín)

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 15 minut
Vaření: 8 minut
Hranolky Hokaido se smaženým Camembertem - Semínka z dýně určitě NEVYHAZOVAT, budou se hodit ;)

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1289 KJ
sacharidy
33 g
tuky
17 g
bílkovina
7 g
polynenasycené mastné kyseliny
4 g
vláknina
3 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
lepek
1 g
sůl
1 g
vápník
152 mg
fosfor
136 mg
sodík
130 mg
draslík
75 mg
cholesterol
64 mg
hořčík
54 mg
železo
3 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 300 g dýně hokaido
  • 2 sýry Camembert
  • 50 g strouhanka (Corn flakes)
  • 1 vajíčko
  • Trochu hladké mouky
  • sůl
  • pepř
  • olej

Nástroje

    Fritovací hrnec
  1. Obalíme Camembert v klasickém trojobalu (mouka, vajíčko a strouhanka)
  2. Nakrájíme dýni na hranolky - NELOUPEME
  3. Na pánvičku na rozehřátý olej dáme dýňové hranolky. Restujeme do měkka, osolíme a opepříme (s dýní si můžem orestovat i jádra)
  4. Součastně dáme do fritovacího hrnce nebo na pánvičku obalený Camembert
  5. Naaranžujeme na talíř, podáváme třeba s listem ledového salátu

Dýně Hokaido obsahuje dobře stravitelný polysacharid, který je vhodný pro oslabenou slinivku a je vhodná pro diabetiky


Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.