Vegetarianský špíz
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 605 KJ
- tuky
- 8 g
- bílkovina
- 8 g
- sacharidy
- 8 g
- cukry
- 6 g
- vláknina
- 3 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- vápník
- 119 mg
- draslík
- 79 mg
- fosfor
- 12 mg
- cholesterol
- 6 mg
- hořčík
- 4 mg
- sodík
- 4 mg
Ingredience
- 50 g zauzeného tofu
- 50 g bílého tofu
- kousek dýňe Hokaido
- 1/2 žluté papriky (na barvě nezáleží)
- 1/2 jablka
- cibule
- Kajenský pepř (pro děti bílý pepř)
- Koření Ratatouille (sypký kořenící přípravek)
- lžičku oleje
- lžičku másla
Postup:
- Tofu, dýni, papriku, jablko a cibuli nakrájíme na kostičky.
- Okořeníme a napícháme na špejli.
- Do zapékací misky dáme olej s máslem, přidáme špízy a pečeme na 200 stupňů v troubě, až bude dýně měká.
- Podáváme třeba se zapečenou bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
- Tento špíz si s chutí dají i masaři.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Špaldové rybízové muffiny (vegan)
Valašská kyselice
Šoulet s trhaným kachním masem
Vepřové nudličky v nivové omáčce
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.