Super pikantní ocet
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 112 KJ
- sacharidy
- 3 g
- cukry
- 2 g
- tuky
- 1 g
- draslík
- 321 mg
- fosfor
- 103 mg
- vápník
- 45 mg
- hořčík
- 26 mg
- železo
- 1 mg
- sodík
- 1 mg
Ingredience
- 500 ml octu
- 6 stroužků česneku
- 2 chilli papričky
- 1 cibule
- 1 lžíce oleje
- Sůl
- Pepř
Postup:
- Do zavíratelné sklenice nalijeme ocet a všechny ingredience a promícháme. Osolit, opepřit jen malinko. A sklenici zavřeme. Čím déle je naloženo, tím lépe chutná.
- Vhodné k dochucení rúzkých pokrmů. Například k bílé fazolové polévce se hodí úplně nejvíc. Ocet přidávejte jednotlivě na talíře k hotovým pokrmům, ne do hrnce ;-)
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Ryba na červeném curry
Pruhovaný chia pudink (vegan varianta)
Losos nakládaný v červené řepě
Losos teriyaki
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.