Pečený hermelín s brusinkovou omáčkou
MiškaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4522 KJ
- sacharidy
- 226 g
- cukry
- 169 g
- vláknina
- 16 g
- tuky
- 8 g
- bílkovina
- 7 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 284 mg
- vápník
- 232 mg
- fosfor
- 108 mg
- hořčík
- 92 mg
- sodík
- 21 mg
- železo
- 8 mg
- mangan
- 4 mg
- zinek
- 1 mg
- měď
- 1 mg
Ingredience
- 1 Hermelín
- trocha barevného pepře (koření na gril hermelín)
- olivový olej
- francouzská bageta
- 75 ml pomerančového džusu
- 140 g jemného cukru
- 370 g čerstvých brusinek
- 1 dcl červeného vína
Na přípravu hermelínu
Omáčka:
Hermelín
- Hermelín dáme na alobal, posypeme směsí a pokapeme olivovým olejem.
- Zabalíme a dáme péct do trouby cca 15 min 170ˇC.
Omáčka:
- Do rendlíku dáme brusinky, džus, cukr a víno.
- Přivedeme k varu.
- Stáhneme hořák a pomalu redukujeme tekutinu minimálně o polovinu.
Dáme na talíř hermelín, vybalený z alobalu. Nalijeme trochu omáčky vedle sýra, a podáváme s francouzskou bagetkou.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Veganský teplý quinoový salát
Snídaňová jáhlová kaše
Quinoová bonboniéra
Tagliatelle s kuřecím masem a listovým špenátem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.