Pikantní krkovička
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2382 KJ
- sacharidy
- 51 g
- bílkovina
- 43 g
- tuky
- 21 g
- nasycené mastné kyseliny
- 5 g
- vláknina
- 3 g
- draslík
- 1,138 g
- fosfor
- 99 mg
- cholesterol
- 96 mg
- hořčík
- 74 mg
- vápník
- 69 mg
- sodík
- 30 mg
- železo
- 3 mg
Ingredience
- 800 g krkovice
- 1 kg brambor
- sůl
- pepř
- trocha koření na krkovici (s pečícím pytlem)
Nástroje
-
pečící pytel
Postup:
- Krkovici si nakrájíme na plátky.
- Koření a směs si vysypeme do misky.
- Maso si osolíme a obalíme ve směsi.
- Vložíme do pečícího pytle a dáme péct do trouby na 200°C 60 minut.
- Oloupeme si brambory a nakrájíme na kostičky.
- Dáme do osolené vody a vaříme do měkka.
- A je to, dozdobíme na talíři třeba s tatarkou a okurkou a necháme si chutnat. Pečící pytel uchová maso krásně šťavnaté.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Podzimní (nejen) veganské palačinky
Snídaňová jáhlová kaše
Plněné (nejen) vegetariánské žampiony
Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.