Pikantní krkovička

Jiřule
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 25 minut
Vaření: 60 minut
Kdo má rád pikantnější masíčko, přijde si na své.

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2382 KJ
sacharidy
51 g
bílkovina
43 g
tuky
21 g
nasycené mastné kyseliny
5 g
vláknina
3 g
draslík
1,138 g
fosfor
99 mg
cholesterol
96 mg
hořčík
74 mg
vápník
69 mg
sodík
30 mg
železo
3 mg

Ingredience

  • 800 g krkovice
  • 1 kg brambor
  • sůl
  • pepř
  • trocha koření na krkovici (s pečícím pytlem)

Nástroje

    pečící pytel

Postup:

  1. Krkovici si nakrájíme na plátky.
  2. Koření a směs si vysypeme do misky.
  3. Maso si osolíme a obalíme ve směsi.
  4. Vložíme do pečícího pytle a dáme péct do trouby na 200°C 60 minut.
  5. Oloupeme si brambory a nakrájíme na kostičky.
  6. Dáme do osolené vody a vaříme do měkka.
  7. A je to, dozdobíme na talíři třeba s tatarkou a okurkou a necháme si chutnat. Pečící pytel uchová maso krásně šťavnaté.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.