Carpaccio z červené řepy a nivou

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 1
Příprava: 10 minut
Celkově: 10 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1989 KJ
tuky
37 g
bílkovina
23 g
nasycené mastné kyseliny
19 g
sacharidy
11 g
mononenasycené mastné kyseliny
11 g
cukry
6 g
vláknina
2 g
sůl
2 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
vápník
847 mg
fosfor
483 mg
draslík
390 mg
sodík
120 mg
hořčík
97 mg
cholesterol
90 mg
železo
7 mg
zinek
3 mg
mangan
3 mg

Ingredience

  • 100 g červený řepy
  • 1 lžička olivového oleje
  • 100 g nivy
  • bazalka
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Předvařenou řepu si nakrájíme na velmi tenké plátky.
  2. Vyskládáme na talíř a na ní nastrouháme nebo rozdrobíme plýsňový sýr (Niva).
  3. Osolíme, opepříme, ozdobíme bazalkou a zakápneme olivovým olejem. A je to, vynikající rychlovka, která překvapí. Dobrou chuť!

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.