Carpaccio z červené řepy a nivou
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1989 KJ
- tuky
- 37 g
- bílkovina
- 23 g
- nasycené mastné kyseliny
- 19 g
- sacharidy
- 11 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 11 g
- cukry
- 6 g
- vláknina
- 2 g
- sůl
- 2 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- vápník
- 847 mg
- fosfor
- 483 mg
- draslík
- 390 mg
- sodík
- 120 mg
- hořčík
- 97 mg
- cholesterol
- 90 mg
- železo
- 7 mg
- zinek
- 3 mg
- mangan
- 3 mg
Ingredience
- 100 g červený řepy
- 1 lžička olivového oleje
- 100 g nivy
- bazalka
- sůl
- pepř
Postup:
- Předvařenou řepu si nakrájíme na velmi tenké plátky.
- Vyskládáme na talíř a na ní nastrouháme nebo rozdrobíme plýsňový sýr (Niva).
- Osolíme, opepříme, ozdobíme bazalkou a zakápneme olivovým olejem. A je to, vynikající rychlovka, která překvapí. Dobrou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Shepard pie
Špagety s rajčaty a kuřecím masem
Jednoduchá jemná sekaná pečeně
Křehký ořechový koláč s jablky a hruškami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.