Hamburger se smaženým sýrem a šunkou
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4369 KJ
- sacharidy
- 114 g
- tuky
- 50 g
- bílkovina
- 25 g
- cukry
- 11 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- vláknina
- 5 g
- nasycené mastné kyseliny
- 5 g
- lepek
- 1 g
- sůl
- 1 g
- draslík
- 362 mg
- fosfor
- 318 mg
- cholesterol
- 141 mg
- sodík
- 114 mg
- vápník
- 96 mg
- hořčík
- 79 mg
- železo
- 3 mg
- zinek
- 3 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 4 ks Hamburgrové bulky
- 4 plátky šunky
- 4 plátky tvrdého sýra
- 2 vejce
- trocha hladké mouky
- trocha strouhanky
- Sůl
- Ledový salát
- 150 g papriky (čerstvé)
- 2 okurky ( kyselá)
- 2 ks rajčat
- 100 g Majonézy
- 100 g Tatarské omáčky
- 450 g hladké mouky
- 185 ml vlažné vody
- 3 lžíce oleje
- 30 g droždí
- 25 g cukru
- 2 vejce
- trocha Sezamovích semínek
- Větší špetka soli
Na náplň hamburgeru
Na hamburgerovou housku
Postup:
-
Hamburger s koupenou houskou je otázaka vaší fantazie:
- Jelikož mi tu běhá dcerka a nenechá mě nic dělat housky jsem koupila. Ale dříve jsem si je sama pekla. Takže bonus pro Vás - postup na hamburgerovou housku:
- Ze surovin utvoříme těsto. Musíme těsto pořádně propracovat, aby v něm nebyly vzduchové bubliny.
- Necháme kynout cca 1 hodinu.
- Těsto rozdělíme na 12 kousků a vytvoříme bulky.
- Dáme na plech s pečícím papírem s dosti velkým rozestupem a necháme zase tak 30 minut odpočinout. Bulky se skoro zdvojnásobí.
- Pak je potřeme vajíčkem, posypeme sezamem a dáme do předehřáté trouby na 220° asi na 10-15 minut.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Quinoová bonboniéra
Králík dušený na víně a kořenové zelenině
Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a pršutem
Profiteroles
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.