Jablko-banánový krém
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 559 KJ
- sacharidy
- 48 g
- bílkovina
- 11 g
- cukry
- 10 g
- vláknina
- 7 g
- tuky
- 3 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 141 mg
- fosfor
- 12 mg
- hořčík
- 10 mg
- sodík
- 5 mg
- vápník
- 5 mg
Ingredience
- 1 jablko
- 1 banán
- 100 g měkkého tvarohu
- Citronová štáva
- 1 vanilkový cukr
- 300 g bagety(4)
Postup:
- Jabko oloupeme, rozčtvrtíme a odstraníme jádřince. Čtvrtky jablek nakrájíme na plátky.
- Banán oloupeme a nakrájíme na kolečka.
- Kousky ovoce rozmixujeme, přimícháme tvaroh, citronovou štávu a vanilkový cukr.
- Rozpůlené bagety potřeme ovocným krémem. Krém připravujte vždy jen čerstvý, rychle tmavne.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Losos nakládaný v červené řepě
Pesto z naložených, sušených rajčat
Kuřecí roláda s nádivkou s mevědím česnekem
Energetické chia čokoládové sušenky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.